domingo, 11 de diciembre de 2011

TALLER DE CINEMA EL PROPER DIVENDRES 16 DE DESEMBRE DE 16:45 FINS LES 20.00H.

- Breu història del naixement del cinema i el seu desenvolupament fins als nostres dies.

Començarem per conèixer com va néixer el cinema. Com eren les pel·lícules en un principi? A qui podem considerar com els pares del cinema? Com va anar creixent i en què va ser canviant al llarg dels anys fins a arribar a la seva edat adulta?

- Principals elements del llenguatge cinematogràfic.

Coneixerem quins són els principals elements d'una narració cinematogràfica, així com el llenguatge escrit té regles per escriure-ho correctament, el cinema té també regles que provoquen que tots en qualsevol part del món el puguem entendre.

- Què és el guió cinematogràfic.

Aprendrem què és i para què serveix un guió cinematogràfic i què passaria si no existís. La forma en què els serveix a l'equip tècnic i a l'equip artístic d'una pel·lícula.

- Fem el guió d'una petita història.

En la tercera part de la sessió, ens dividirem en equips i aplicarem el que ens acaben d'ensenyar en l'escriptura d'un petit guió de cinema que farem en cadascun dels equips.

- A organitzar-se per filmar la nostra història.

Finalment i en funció del temps que ens quedi, filmarem la quantitat d'històries que el temps ens permeti, ens dividirem els diferents papers que cal ocupar per fer la pel·lícula i la farem aplicant l’aprés durant el dia.

Per acabar veurem el filmat i parlarem dels encerts i els errors del realitzat, d'acord al que ens deia el guió que havíem de fer.

Aquest taller està dirigit a tots i totes els alumnes i familiars de l’escola, no cal inscripció i és gratuït.

Els més petits han d'anar acompanyats d'un adult.

Comissió Biblioteca Escola Les Fontetes


No hay comentarios:

Publicar un comentario